Új értéket teremtünk a sportban!
"Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!" (Dalnoki Jenő)

Szándéknyilatkozat

 

A SportModern Kft. személyes küldetésének tekinti az egyetemes magyar sport nemzetközi szinten történő felzárkóztatását. Tevékenységünkkel a hazai sportklubok fejlődését kívánjuk elősegíteni, vállalkozásunk külön szívügyeként kezeli a magyar labdarúgást.

Részt kívánunk venni minden olyan szakmai és társadalmi programban, mely a sportág fellendülését szolgálja. A SportModern Kft. nem csupán az 5 látvány-csapatsportág fejlesztését szolgáló TAO támogatások beépítésében kíván közreműködni, hanem szakmai ismereteinkkel, valamint innovatív elképzeléseinkkel a velünk együttműködő sportszervezetek hosszú távú szakmai koncepciójának kidolgozásában, ill. nyomon követésében is segítséget kíván biztosítani.

A SportModern Innovációs és Szaktanácsadó Kft. nem közvetítő cég.

Célunk, hogy a sportfejlesztési program által a sportszervezetekhez befolyó pluszforrások, a sportági szakszövetségek által megfogalmazott stratégiai elképzelésekkel összhangban, ténylegesen eljussanak a rendeltetési helyükre, felhasználásuknak köszönhetően valódi fejlesztéseket, és a sportágak előremozdítását szolgáló intézkedéseket sikerüljön életre hívni.

Vállalatunk a felsoroltak szellemében kínál szolgáltatásokat bármely hazai sportszervezet számára.