Új értéket teremtünk a sportban!
"Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!" (Dalnoki Jenő)

Cégismertető

Elkötelezettség.

Már fiatal korunk aktív sportolóként eltöltött éveiben megtanultuk, hogy a sport nem csak egy fizikai tevékenység, személyiségünk formálódásának egyik alappillére lett, megtanultuk tisztelni a sportot, alázattal viseltetni a sport iránt, megtanultunk győzni és talpra állni egy-egy fájó vereség után. Megtanultunk becsületesen küzdeni és egy csapat részeként önmagunkat megvalósítani.

Tapasztalat.

Vállalatunk alapítása előtt a kereskedelmi-, illetve közszféra különböző területein dolgoztunk. A gazdasági életben és az államigazgatásban eltöltött évek alatt olyan tapasztalatokra tettünk szert, mely összefüggések felismerésére a jelenlegi magyar sportban működő szervezeteknek is szüksége lenne. Hazánk sportgazdaságának egyik legnagyobb problémája, hogy pénzügyi struktúrája átláthatatlan, ezért tevékenységünk célja a magyar sport piaci alapokon történő gazdaságossá és európai szinten is versenyképessé tétele.

Szakértelem.

Úgy gondoljuk, hogy a sportgazdaság önmagában is egy külön diszciplína, mely csak megfelelő szakmai háttérrel irányítható felelősségteljesen. Ehhez mérten az ország legjobb és legismertebb intézményében, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztünk Sportmenedzser diplomát.

Összhang.

Küldetésünk megvalósításában az eddig említettek együtt érvényesülnek. A sport iránti elkötelezettségünk, a szakmai képzettség és az üzleti háttér együtt tesz minket alkalmassá egy sikeres sportvállalkozás felépítésére.