Új értéket teremtünk a sportban!
"Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!" (Dalnoki Jenő)

Főoldal

 Kedves Látogatónk!
 
Tisztelettel köszöntjük Önt a SportModern Innovációs és Szaktanácsadó Kft. hivatalos oldalán.

Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a sportgazdasági kérdésekben kevésbé járatos sportszervezetek - amatőr illetve hivatásos szervezetek - képviselői számára, tevékenységünkkel átláthatóbb, és tervezhetőbb jövőképet biztosíthassunk. Az egyetemes magyar sport patinás képviselőinek köszönhetően, a XX. század során elért eredményeinket, a magyar sport nemzetközileg is elismert presztízsét, napjaink modern profitorientált sportpiaci környezetébe, kétségkívül embert próbáló feladat értékveszteség nélkül átmenteni.

Célunk, a magyar sport tradícióira építve egy olyan értékmegőrző folyamat elindítása, amely - a benne résztvevő szereplők közreműködésével - egy olyan újszerű gondolkodásmód meghonosítását eredményezné, melyben a szakmai és az üzleti célkitűzések nem egymás kárára,  éppen ellenkezőleg, egymás elősegítése érdekében jelenhetnének meg. Meggyőződésünk, hogy a magyar sportélet megtisztulása és egy úgynevezett önfenntartó szintre történő piaci átrendeződése, kizárólag a piaci szereplők konstruktív együttműködésével, és a társadalmi bázis - mint fogyasztók - megbecsülésével valósítható meg.

 
A SportModern Kft. elkötelezett híve:

  • a magyar sport nemzetközi sikereinek, és egy egészségtudatosabb gondolkodásmód kibontakoztatásának
  • a sport illetve üzleti szféra között napjainkban fellelhető szakadék áthidalásának
  • a társadalmi szerepvállalásnak, amely követendő példát kíván állítani a sport,- illetve üzleti szféra szereplői, továbbá a sportolni vágyó felnövekvő fiatal generációk számára